alfabe.gen.tr
Alfabe

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar











Alfabe yorumları

Alfabe Hakkında Yorum Yapılmıştır


aylin

tayland alfabesini öğrenmek istiyorum

2017-12-12

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

çok güzel ing. alfabe yazma ödevim kolay geçti

2017-12-07

Kullanıcı oyu: 4,5

haydar

türk dili dünyanın en zengin dilidir

2017-12-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Biraz işíme yaradı

2017-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

mervenur

ödevimi yapmamda çok yardımcı oldu yapanlara teşekkür ederim.

2017-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsiz

klavye bozuk kpyla yp;tir yapiyorm mecburen a. klavyesi nese çksl tşq

2017-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Emrullah

Çok Güzel Ödevlere Yardım Ediyor :D

2017-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

BUSRA

GERCEKTEN COK GUZEL KALAVYEM BOZUK KOPYALA YAISTIR YAPTIM :) &9829;&9829; :)

2017-10-31

Kullanıcı oyu: 4,5

hande erçel

Çok iyi bir alfabe

2017-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

boşver

1928 yılındaki değişiklikle 1928 yılındaki harf inkılbı ile olacak orası...

2017-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Melisa

Çok güzel çok işime yaradı

2017-10-12

Kullanıcı oyu: 4,5

poh

A ve U: Yan yana geldiklerinde o ve a olarak okunabilmektedirler. Örneğin; automatic kelimesinde o diye okunurken daughter kelimesinde a olarak söylenirler. C ve H: ç ve k olarak okunur. Chris kelimesinde k olarak söylenirken, chapter kelimesinde ç olarak okunur. E ve A: e şeklinde okunur, death kelimesinde olduğu gibi. ö şeklinde okunur pearl kelimesindeki gibi ve i şeklinde okunur peace kelimesinde olduğu gibi. E ve E: Yan yana geldikleri takdirde i ve ya e olarak okunurlar. Cheese kelimesinde i şeklindedir, teeth kelimesinde ise e O ve O: u ve o şeklinde okunur. Look kelimesinde u iken, tooth kelimesinde odur. O ve U: Bulunduğu yere göre bir çok farklı şekilde okunabilir. through kelimesinde u iken, country kelimesinde au dur. Touch kelimesinde yalnızca a diye okunurken, tour kelimesinde de yalnızca u olarak okunur. S ve H: ş biçiminde okunur. G, H ve T: ayt olarak telaffuz edilir. Örneğin: Slight T, C ve H: ç şeklinde söylenir.

2017-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

admin bb

iyide googleye ne yazdım ne çıktı

2017-10-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Hilal

İyiki alfabe var alfabenin olmasi beni mutlu etti

2017-10-09

Kullanıcı oyu: 4,5

zehra

çok karışıklar çin alfabesi yazılışları bile zor

2017-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Hilal

Hilal nasl yaZlr

017-9.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Eda naz

Çok güzel ödevimi yaptım teşekkürler

017-9.-28

Kullanıcı oyu: 4,5

A.D.S

yani ben hiç bir şey anlamadım :/

017-9.-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Çağrı

Bu bilgiler günümüzdeki ukrayna alfabesi ile geçerli değil. Özellikle günümüzde harflerı dahil hepsi düzenlendi. Dil 18-19yy kelimleri ile değişim yaşıyor ve Rusça tamamen atılıyor. Okullarda da zaten Rusça bitmiş durumda

017-9.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

merve

Bunlar sayesinde okuma yazma örendim

017-9.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Lelo

E w m 5 2 anlamlari

017-9.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuna

T harfini ne yaptınız..

017-9.-08

Kullanıcı oyu: 4,5

M.Aytac

Çok iyi böylelikle hintçeyide öyrenmiş olduk

017-9.-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Sait

Rakamlarla yazili si nedir

017-9.-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Selcan

Koray roma alfabesi ile nasıl yazılıyor

017-8.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevinç

Eski türkçe nasıl yazılır

017-8.-10

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

bence öğrenmek isteyene kolay gelir ben yeni basladin siteler cok karışık ama eminimki öğreneceğim .çin alfabesi kolaya benziyor

017-8.-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Özge

Benim en iyi dersim türkçe.

017-8.-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Ender

Yukarıdaki resimde bulunan tamgaların latince karşılıkları yanlış. Mesela c harfi olarak gösterilen tamga aslında iç harfidir ve ç sesini verir. Eski Türkçede c sesi yoktur.v olarak yazdığınız bugünkü M harfine benzeyen şekil alt tamgasıdır. Eski Türkçede v sesi yoktur. Yine j olarak verdiğiniz ortasında nokta işareti bulunan yuvarlak şekilli tamga da ant harfidir. Eski Türkçede j sesi yoktur. Dahası f, ğ, h, ı, n, o, ö, u, ü de yanlış tamgalar.

017-7.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Ceren

Arapçada yeni harfler öğrendim teşekkürleer

017-7.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

ALEYNA GUL

ARKADASLAR ARAMIZDA CİN ALFABESİNİ BİLEN VARVMI BEN BİLMİYORUM CİN ALABESİNİ BİLMEK İSTERMİYDİNİZ BEN İSTERDİM SİZ İSTERMİYDİNİZ

017-7.-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Sunay

Ben Cin alfabesinin bizim Türkce kıyaslandığında aynı onda da birleştiriyorsun bunda da çok kolay😊👍

017-7.-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Anonim

Bu ne saçma bi makale, olmaktadir, gelmektedir, yazilmaktadir. Her cümle sonunda maktadir mektedur var insan okuyunca geriliyor.

017-7.-02

Kullanıcı oyu: 4,5

firdevs_&9825;&9829;sinem

bence bu dil cok zor nasıl ögrenmisler şaşırıyorum bilgi edindiginiz icin cok teşekkürler

017-6.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

ali

örnek verilen [ MORS BOŞLUK MORS ] Doğrumu ben harflerden çözemedimde

017-6.-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayse

Harflerin hepsi ni yazmamissiniz ki j nerde p nerde hic bilmeyen biri baksa bu harfler alfabede yok sanır

017-6.-05

Kullanıcı oyu: 4,5

önemsizzz

heureuxnün anlamı mutlu demek iş değil. iş boulot ya da travailledır. ayrıca fois fvua olarak okunmaz direkt fua diye okunur

017-5.-27

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsiz takipçi

Çok işime yaradı hoca sınavda bu konudan sorucak

017-5.-23

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

ben bunların hepsini biliyorum çünkü liseye gidiyorum

017-5.-19

Kullanıcı oyu: 4,5

zehra

İyi ama ismimizi yazsanız..
:-)

017-5.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

gülsüm

Ben öğrenmek isystiyorum

017-5.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

zıkkım

başka ülkelerin alfabelerini de belirtmeniz gerekir bence.

017-5.-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Ömer

A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

a b c ç d e f g ğ h ı i j k l m n o ö p r s ş t u ü v y z

017-5.-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Ömer

&1377; (Ayp) harfi garipmiş.
Bu arada Ermeniceye kafayı takmışım.&128578;

017-5.-01

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

Ama ben dilsiz alfabe kursuna çok gittim ama bunlar değişik yani yalqn gibi.

017-4.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

nisa

Çok güzel olmuş ve çok işime yaradı

017-4.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

maria

Keski daha cok alfebeller olsaydiama bana gore en guzel alfabe kör alfebesi :-):-(;-)

017-4.-28

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsiz

cok isime yaramadı

017-4.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

sexy jojuk

bune be kolay diyolar bide ispanyolca öğrenin daha iyi

017-4.-16

Kullanıcı oyu: 4,5

emrah

bu alfabenin türkçe harfleri nasıl. bide arapça kolaymı

017-4.-01

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 |

 
















Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Alfabe, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017